En oikeastaan edes tiedä, mistä idea uuden blogin aloittamiselle edes lähti? Onhan noita vanhoja blogeja tuossa kerennyt olemaan, mutta en ole niihin päivittänyt yhtään mitään pitkään aikaan. En usko, että tämäkään blogi jaksaa räpiköidä pinnalla kovin kauaa, ennen kuin se uppoaa meren syvyyksiin.

Olen kuitenkin henkilö, joka ei jaksa saattaa kovin pitkiä projekteja loppuun saakka, vaikka se olisikin pitkäaikainen tavoitteeni. Olkoon tämä blogi nyt eräänlainen pitkäaikainen "projekti", jota yritän päivittää edes viikon verran. Se voinee olla ensimmäinen tavoite; viikko. Sitten kuukausi, vuosi ja ehkä kolme vuotta. Katsotaan nyt että kauan tämä kestää.

Se, miksi tein blogin vuodatukseen johtuu varmaankin siitä, että yhtäkkiä päähäni vaan hyppäsivät vanhat Vuodatus-tunnukseni ja en sitten uusia jaksanut alkaa väsäämään. Vuodatus on takkuillut tässä jokinaika sitten aika kauan, mutta toivottavasti se nyt toimii. 

Ulkoasu ei miellytä minua alkuunkaan, mutta yritän tehdä asialle jotain!

Ensimmäisestä kirjoituksesta ei nyt tullu kovin kummoinen, mutta kuten otsikko sanoo: alku on aina hankalaa ja niinhän se menee. Eikö?

- Simba -