Piilokirkko, PyhärantaHei vaan.
En ole vähään aikaan ollut kirjoittamassa täällä ja pakko varmaan sanoa että olin melkein jo unohtanut koko blogin. Kauheasti on asioita, joita pitäisi selvittää itselleen ja muille. En ole koskaan ollut kovin hyvä selvittelemään asioita, mutta pakko on aina yrittää. Asoiden pilaamisessa olen ihan huippu...

Pitäisi aina muistaa erään henkilön opettama "elämänohje" nimittäin: Älä sano ääneen mitä ajattelet, mutta ajattele mitä ääneen sanot. Minusta aika hyvä ohje, jota ei tule noudatettua ainakaan itse kovin usein.

Syksy on aina inhottavan kolea ja pimeä aika. Joka syksy ihan järjestäen viimeisen kolmen vuoden ajan olen potenut jonkinasteista syysmasennusta ja nyt en millään jaksaisi kahlata tätä pimeää ja synkkää syksyä uudelleen läpi. Tulisi vaan talvi ja valkoinen maa, jolloin valoakin riittäisi hieman pidempään. Olkoonkin että tulee kylmyys samalla, mutta tämä syksyn sateisuus ja hämäryys ei ole mistään kotoisin.. 
Syksy on vain sitä aikaa, kun odotellaan talvea, että saadaan kärsiä kylmästä ja rännästä (ehkä mahdollisesta lumesta?). Kun sitten on talvi, aletaankin odottamaan jo kevättä. Kevät on paras vuodenaika, kun pystyy katselemaan miten luonto herää eloon. Sitten tuleekin kesä, lämmin ja ihana loma-vuodenaika. 

En tiedä onko tässä tekstissä päätä tai häntää, mutta toivottavasti edes joku sai selvää. :)

- Simba -